AFAS WooCommerce koppeling

Door uw AFAS Profit en WooCommerce eCommerce platform te koppelen brengt u uw webshop en alle hieruit voortvloeiende activiteiten onder in één systeem. Door de volledige synchronisatie tussen WooCommerce en Profit optimaliseren uw orderprocessen volledig. Dit resulteert in een altijd up-to-date webshop; waarbij verkooporders en klantinformatie automatisch uitgewisseld worden.

Hoe wordt een koppeling gerealiseerd?

Gezamenlijk met u analyseren en bepalen wij op basis van onze kennis en ervaring hoe de meest optimale koppeling tussen AFAS Profit en WooCommerce gerealiseerd kan worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: is de huidige inrichting van uw AFAS Profit omgeving optimaal?; Op welke wijze dient de koppeling ingericht te worden voor zoveel mogelijk ontzorging? etc.

Voordelen van een koppeling:

Met deze koppeling optimaliseer je orderprocessen door volledige order synchronisatie tussen WooCommerce en AFAS Profit. Enkele basis uitgangspunten van de koppeling zijn:

  • Orders van WooCommerce naar AFAS. Een Lightspeed order wordt een verkooporder in AFAS Profit;
  • Het is mogelijk om kortingen en verzendkosten op verschillende artikelcodes te boeken;
  • Gast bestellingen zijn mogelijk, hier wordt een nieuwe verkooprelatie voor aangemaakt in AFAS Profit;
  • In AFAS Profit wordt de voorraad automatisch afgeboekt bij verwerking van een verkooporder.

 

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een AFAS WooCommerce koppeling? We kunnen ons voorstellen dat u in dat geval behoefte heeft aan meer informatie of wellicht een afspraak wilt maken met een van onze Profit specialisten.

Als u op het onderstaande contactformulier vermeldt waarmee wij u kunnen helpen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een opvolging van uw vraag.

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met één van onze experts.

Koppeling AFAS Profit en WooCommerce

Heeft u de ambitie om een webshop te starten?

Heeft u de ambitie om online een webshop te beginnen? Of wilt u een online besteloptie integreren in uw huidige website? Dan kunnen wij u helpen bij de keuze voor het juiste eCommerce platform; om vervolgens op basis van uw wensen een passende webwinkel te ontwikkelen. Wij kunnen u voorzien van een CCV Shop, Lightspeed, Magento of WooCommerce webshop gekoppeld aan uw AFAS Profit omgeving.

De voordelen van WooCommerce:

De belangrijkste USP’s van WooCommerce zijn:

  • WordPress vormt de basis van iedere WooCommerceshop, hierdoor is het platform ook een uitstekend CMS-systeem.
  • Een zeer gebruiksvriendelijk systeem, waarmee u naast het onderhouden van uw shop ook heel gemakkelijk content kunt bijhouden.
  • Uitgebreide functionaliteiten mogelijk, zoals: meertaligheid, koppeling iDeal, cross/upselling et cetera.