Uw webshop gekoppeld aan AFAS Profit

Heeft u een webshop en maakt u gebruik van AFAS Profit? Gladior heeft een unieke AFAS Profit webshop koppeling ontwikkeld, waarmee de data vanuit uw webshop en AFAS Profit automatisch met elkaar worden gesynchroniseerd. Momenteel zijn voor de volgende platformen gestandaardiseerde koppelingen met mogelijkheid tot personalisatie beschikbaar:

  • AFAS Profit koppeling voor Magento (t/m versie 1.9 & 2.0);
  • AFAS Profit koppeling voor CCV Shop;
  • AFAS Profit koppeling voor Woocommerce (WordPress);
  • AFAS Profit koppeling voor Lightspeed (SEO Shop).

Voordelen van een AFAS Profit webshop koppeling

Door het inrichten van een AFAS Profit koppeling voor uw webshop, verhoogt u de efficiency van uw bedrijfsvoering. Zo wordt bijvoorbeeld vanaf het moment dat de koppeling gerealiseerd uw voorraad automatisch aangepast  in zowel AFAS Profit als in uw webshop. Ook worden uw verkoop orders real time ingevoerd in Profit Logisticen en worden nieuwe klanten automatisch aangemaakt in uw Profit omgeving. Inrichting van een koppeling voor specifieke e-commerce aspecten kan daarnaast gerealiseerd worden door onze consultancy afdeling.

De koppelingen zijn gebouwd op een separaat framework dat gebruikt maakt van de AFAS Profit GetConnectoren en UpdateConnectoren. Een van de grote voordelen van onze AFAS Profit koppeling is dat deze apart wordt gehost en onderhouden. Hierdoor ondervind de  koppeling geen problemen van het mogelijk offline zijn van AFAS Profit of van het webshop platform. Daarnaast wordt het framework waarop de koppeling is gebouwd 24/7 gemonitord en vindt er periodieke onderhoud op plaats. Hierdoor is de werking van de koppeling door ons te garanderen.

Volledige ontzorging

Heeft u wel een webshop maar bent u niet tevreden over de werking of is hij verouderd? Gladior kan u volledig ontzorgen door het bouwen van een geheel nieuwe webshop die uiteraard gekoppeld is aan uw AFAS Proft omgeving. Wij leveren de volgende webshops:

Maatwerk

Staat uw webshop platform hier niet tussen dan is het ook mogelijk om specifiek voor uw platform een koppeling op te zetten. De investering hiervan zal na een inventarisatie gesprek met een van onze consultants kunnen worden afgegeven.

Visuele weergave AFAS Profit webshop koppeling van Gladior

Kosten besparen & efficiency verhogen?

Neem contact op met één van onze experts voor een vrijblijvende afspraak.