Branche: ERP & Logistiek

B2B of B2C, OutSite is geschikt

Maak van uw AFAS Profit ERP/Logistiek de online etalage!

Met AFAS Profit en de onderdelen ERP/Logistiek kan menig product organisatie efficient werken. Van het inschieten van inkooporders, samenstellen van producten tot het factureren naar de eindklant…alles is geregeld in AFAS Profit.

Aangezien de potentiele klanten niet bij u intern zitten, maar extern is het van belang om uw producten te laten zien en te vertellen waarom uw organisatie de juiste is. Met OutSite in combinatie met de module Productcatalogus is dat mogelijk!

Productcatalogus

Met de module OutSite Productcatalogus kunt u al uw producten in een overzichtelijke pagina tonen. Alle producten komen vanuit AFAS Logistiek. Dit houdt in dat ook alle omschrijvingen, prijzen, voorraad, etc. realtime uit AFAS komen. Wanneer u de omschrijving van uw product wijzigt, wijzigt dit ook mee online.

Wilt u dat bestaande klanten alleen de producten zien die men kan bestellen en daarbij de prijzen worden getoond welke alleen voor die klant van toepassing zijn, dan kan dat natuurlijk ook. Door middel van het laten inloggen van de klant in de beveiligde omgeving worden alleen die producten getoond die aan die klant zijn toegekend.

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met één van onze experts.