Uw Lightspeed shop geïntegreerd met AFAS Profit

Heeft u een webwinkel bij Lightspeed en maakt u gebruik van AFAS Profit? Dan kan Gladior u helpen door met een koppeling deze systemen naadloos op elkaar aan te laten sluiten!

Door middel van een integratie van uw Profit en Lightspeed shop wisselen deze systemen na de koppeling automatisch informatie uit. Zo worden wijzigingen in uw voorraden en klantenbestand  automatisch doorgevoerd. Dit vergemakkelijkt uw werkproces en vergroot uw efficiëntie in grote mate. De inrichting en samenstelling van de koppeling wordt geoptimaliseerd op basis van  de specifieke wensen van uw onderneming.

Voordelen van onze Lightspeed – AFAS Profit koppeling:

 • Na implementatie van de koppeling wordt uw bedrijfsvoering een stuk efficiënter;
 • De koppeling wordt apart van uw Lightspeed Shop en Profit omgeving gehost, hierdoor blijft de koppeling functioneren als een van deze systemen offline is;
 • Een consultant analyseert samen met u welke functionaliteiten en inrichting van de koppeling optimaal is;
 • Binnen enkele dagen is de standaard koppeling actief;
 • Gladior ontwikkeld al sinds 1999 slimme en vernieuwende online concepten;
 • Gladior is officiële AFAS web partner.
Weergave van fysieke winkel en webwinkel

Bespaar tijd en geld!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een koppeling tussen AFAS Profit en uw webshop? Wij leggen u graag persoonlijk uit welke mogelijkheden een koppeling uw bedrijf kan bieden. Als u het onderstaande contactformulier invult, zal een van onze AFAS-koppeling specialisten zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met één van onze experts.

Mogelijkheden voor de koppeling

De koppeling wordt aangepast en geoptimaliseerd op basis van de huidige situatie en specifieke wensen van uw onderneming. Enkele voorbeelden van mogelijkheden binnen de koppeling:

 • Orders in Lightspeed worden automatisch verkooporders in AFAS Profit;
 • Bestellingen in uw webwinkel worden real-time toegevoegd aan Profit logistics;
 • In zowel AFAS Profit als Lightspeed wordt uw voorraad automatisch aangepast;
 • Nieuwe klanten worden automatisch opgeslagen in AFAS Profit;
 • Artikelen uit Profit worden automatisch gesynchroniseerd met Lightspeed.

 

Heeft u al een koppeling? Let op het volgende:

Gladior mag dan wel niet het enige bedrijf zijn dat een koppeling aanbied tussen AFAS Profit en Lightspeed. Maar onze koppeling is wel de enige die gebaseerd is op de benodigde App Connect techniek. Deze technologische basis is essentieel, aangezien AFAS heeft aangekondigd vanwege veiligheidsredenen vanaf januari 2017 geen op NTML-gebaseerde koppelingen meer te ondersteunen. Daarnaast zijn autorisatie mogelijkheden na implementatie van de App Connector veel veiliger door een unieke token per gebruiker.