Uw CCV webshop gekoppeld aan AFAS Profit

Het is fantastisch als u met uw CCV Shop goede zaken doet, gefeliciteerd daarmee! Van de succesvolle webshop houders weten we echter ook dat de keerzijde van de zakelijke voorspoed is dat er steeds meer tijd en aandacht nodig is voor allerlei bijkomende werkzaamheden.

In de drukte verliest men dan nogal eens het overzicht op bijvoorbeeld de afhandeling van mail en telefonische- en balie orders. En dat terwijl ook de financieel/administratieve taken omvangrijker en complexer worden…

Herkent u deze situatie?

Dan hebben we goed nieuws voor u! Gladior heeft een unieke koppeling, gebaseerd op de CCV Shop technologie, ontwikkeld waarmee u uw webshop kunt koppelen met AFAS Profit. Met het koppelen van uw webshop aan AFAS Profit worden uw shop en allerlei werkzaamheden die daaruit voorkomen in één systeem ondergebracht. Met Profit ontstaat overzicht en bespaart u tijd, die u waarschijnlijk veel liever wilt besteden aan uw core business!

ARTIKELEN

products

Uw producten worden vanuit AFAS Profit gesynchroniseerd met uw webshop

VOORRAAD

inventory-maintenance

Wanneer uw klant een bestelling doet zal geautomatiseerd de voorraad in de webshop worden bijgewerkt. Wanneer een product in de webshop wordt besteld dan wordt de voorraad ook in AFAS afgeboekt.

ORDERS

invoice

Orders / bestellingen die in uw webshop geplaatst worden komen automatisch als verkooporders in AFAS Profit terecht.

KLANTEN

k6564380

Nieuwe klanten worden vanuit uw webshop automatisch naar AFAS Profit gestuurd en opgeslagen. Is deze klant al een relatie dan wordt deze stap overgeslagen.

Dè succesformule voor uw webshop

Wij leggen u graag persoonlijk uit wat de mogelijkheden en functionaliteiten zijn met een aan Afas Profit gekoppelde webshop. Daarnaast kunnen we u een goede indruk geven van hoe uw webshop er uit zou kunnen zien.

Als u uw webshop gerealiseerd en live heeft is het natuurlijk van belang dat niet alleen bestaande klanten gebruik maken van uw webshop, maar dat er ook nieuwe klanten bijkomen! Immers met meer klanten zal uw omzet waarschijnlijk stijgen! Daarom is het van belang dat uw webshop gevonden wordt door uw doelgroep.

 

Door het doordacht inzetten van online marketing zal men uw webshop (nog beter) vinden! De belangrijkste kwaliteiten van Gladior zijn haar succesvolle online marketingstrategieën- en middelen.

Ons team helpt u graag om, samen met u, een rendementsvolle online marketing strategie te ontwikkelen en uit te voeren!

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met één van onze experts.